Käännöskielenä suomi

Käännämme suomeksi ja suomesta useita kieliä. Teemme käännökset nopeasti ja ammattitaidolla. Kun teemme käännöstyötä yrityksellesi, projektillasi on yhteyshenkilö joka hoitaa projektin alusta loppuun ja pitää huolen siitä, että käännöstyölläsi on tarkoitukseen sopiva kääntäjä. Voimme tarjota kääntäjän työstä näytteen ja tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun tai rahasi takaisin. Copypanthers kääntää muun muassa seuraavia materiaaleja, mutta voit olla meihin yhteydessä myös muun tyyppisten materiaalien suhteen;
 • Tuotekuvaukset
 • Käyttöohjeet
 • Verkkosivujen sisältö
 • SEO-tekstit
  Jos sinulla on kuitenkin joku muu kohde- tai lähdekieli, ota yhteyttä ja kysy, sillä kääntäjiemme verkosto on laaja.  

Contact us now!  Promise # 100% tyytyväisyystakuu tai et maksa

  Kielenkääntäjä

  Ammattimainen kielenkääntäjä kääntää tehokkaasti ja ammattimaisesti asiakkaan toiveita ja sovittua aikataulua noudattaen. Kaupallinen tai markkinointiin suunnattu teksti vaatii osaavan kielenkääntäjän, jolle alan sanasto ja tyylilaji ovat tuttuja. Hyvä kielenkääntäjä ymmärtää kontekstin merkityksen tekstissä ja tuo sisällön esille luontevasti. Meiltä löytyy kielenkääntäjä erityyppisiin käännöstehtäviin kun sellaista tarvitset. Käännämme pääasiassa pohjoismaisia kieliä eli suom, ruotsi, norja, tanska ja englanti. Muitakin kieliä voit kysyä!

  Käännöstyö

  Käännöstyö onyleensä aina ammattitaitoa vaativaa. Markkinointitekstit ja tuotekuvaukset vaativat tiettyä sanastoa ja kokemusta jolla yritystä ja tuotteita kuvaillaan. Esitteet ja verkkosivujen sisältö vaativat myös erilaista otetta, ja sujuvuutta tekstissä jonka ammattilainen osaa. Käännöstyö on haastavaa mutta kokenut kääntäjä tietää mitä tekee ja mistä tarkistaa jos ei ole varma. Copypanthersilla käännöstyö on sisällöntuotannon lisäksi tärkein tuotteemme ja olemme ylpeitä tarjoamastamme laadusta ja osaamisesta.

  Käännöstoimisto

  Ammattimainen käännöstoimisto auttaa yritystäsi määrittelemään käännöstarpeet, vaatimustason ja siihen kuluvan ajan. Käännöstoimisto hoitaa käännökset sujuvasti ja asiakkaalle sopivassa formaatissa. Käänny Copypanthersin puoleen kun kaipaat ammattimaista käännösapua ja ystävällisen käännöstoimiston palveluita.