Käännöskielenä norja

Norjankieliset kääntäjämme kääntävät käyttöohjeet, verkkosivut ja muun materiaalin ammattimaisesti norjaksi. Olemme erikoistuneet SEO eli hakukoneoptimoituun sisältöön, joka sopii verkkomarkkinointiin ja verkkosivusisällöksi. Käännämme
 • Tuotekuvauksia
 • Käyttöohjeita
 • Verkkosivujen sisältöä
 • Markkinointimateriaaleja
  Jos sinulla on kuitenkin joku muu kohde- tai lähdekieli, ota yhteyttä ja kysy, sillä kääntäjiemme verkosto on laaja.

Contact us now!  Promise # 100% tyytyväisyystakuu tai et maksa

  Käännöstyö

  Käännöstyö on haastavaa, ammatti-ihmisen työtä. Käännöstyössä korostuu kääntäjän taito ymmärtää kontekstia, tunnelmaa ja viestin olennaista sisältöä. Hyvä kielenkääntäjä myös tietää, mistä ammattilaisten lähteistä löytää apua, kun ei ole varma. Käännöstyö Copypantherseilla sujuu mutkattomasti ja ennalta sovitun aikataulun mukaan. Käännämme lähinnä pohjoismaisia kieliä, eli norjaa, suomea, ruotsia ja tanskaa. Lisäksi käännämme materiaalia mm. englannista pohjoismaisille kielille ja toisinpäin. Jos kaipaat muiden kielien kääntäjiä niin olethan silti yhteydessä koska kääntäjien verkostomme on laaja.

  Käännöstyötä

  Laadukasta käännöstyötä saa harvoin halvalla. Me tarjoamme kuitenkin paras hinta -takuun sekä 100% tyytyväisyystakuun jolloin voit luottaa siihen että saat laadukasta käännöspalvelua. Me teemme käännöstyötä pohjoismaisille kielille eli norja, ruotsi, suomi ja tanska, sekä englanniksi. Voit kysyä muitakin kieliä, sillä verkostomme on laaja. Olemme kuitenkin erikoistuneet Pohjoismaihin ja käännöstyötä tekevät äidinkielenään kohdekieltä puhuvat.

  Norjan kieli

  Norjan kieli muistuttaa ruotsia, mutta käännöstyöjön tarvitset ammattitaitoisen norjan kieltä sujuvasti puhuvan henkilön, joka tuntee kielen eri vivahteet. Norjan kieli on yksi pohjoismaisista kielistä, joihin yrityksemme on erikoistunut, mutta voit kysyä meiltä tarvittaessa muitakin käännöspalveluita. Tarjoamme norjankieliset käännökset sovitussa aikataulussa ja oikoluettuna, sekä 100% tyytyväisyystakuulla. Käänny puoleemme kun kaipaat norjankielisiä käännöspalveluita!