Wednesday, March 21st, 2012 In Copypantherin elämä By Roman
Lupaan, että meidän blogimme ei ole taas yksi tylsä käännösblogi! Vaikka hyvien ja tehokkaiden käännösten tekeminen vaatii jatkuvaa treenausta, oikeat työvälineet sekä ennenkaikkea loistavat ihmiset, käännösblogit joita olen (yrittänyt) seurata ovat toimineet lähinnä unilääkkeenä. Joten emme aio kirjoittaa käännösten tekemisestä tässä blogissa. Sen sijaan aiomme kirjoittaa käännösten (ja sisällöntuotannon) tuloksista, jonka toivottavasti huomaat olevan paljon hauskempaa. Analytics Social ROI Viisi tärkeintä perustetta blogillemme (ja sosiaaliselle medialle) 
  1. Kiinnostavat projektit: Käännöstoimistona meillä on ilo tehdä töitä monien kiinnostavien ihmisten ja yritysten kanssa. Vaikka luonnollisesti kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyydensuojaa, useimmat ovat kysyttäessä hyvin iloisia siitä ajatuksesta, että kirjoittaisimme heidän projektistaan. Ja uskon että monet varmasti myös haluavat kuulla niistä.
  2. Hiukan kerskumista:  Vaikka Copypanthers yleensä veloittaa 30-50% vähemmänn kuin perinteiset käännöstoimistot (lue: dinosaurukset), teemm enenevässä määrin hyvin haasteellisia käännöstöitä joista olemme hyvin ylpeitä. On ihmisen luonne (ainakin minun) olla ylpeä saavutuksistaan.
  3. Sisältö on tärkein: Blogi joka antaa sivuillemme kokoajan uutta ja relevanttia sisältöä liittyen käännöksiin ja sisältöön ei ole tietenkään huono asia hakukoneoptimointimme kannalta.
  4. Sosiaalinen ROI on vihdoinkin mitattavissa: Blogimme syöttää sisällön automaattisesti Facebookiin sisältövirtaamme sekä Tumblr ja Twitter -tileillemme.  Tulevien Analytics-päivitysten myötä on vihdoin mahdollista mitata sosiaalista ROI:ta, joten bloggaaminen on myös liiketaloudellisesti järkevää. Lue päivityksestä  Techcrunchin sivuilta.
  5. Tärkeimpänä – se on hauskaa: Hyppäsin tänä aamuna sängystä ihan silkasta innosta kirjoittaa tämä blogipostaus.
Toivottavasti pidät blogistamme! 
Cem

Reviews from Crowdpanthers

News Feed

Hei 2014 vuosi!
Hei 2014 vuosi!

Copypanthersin uusivuosi Me Copypantersilla otamme uudenvuoden avosylin ja avoimin mielin