Sisällöntuotanto tuotekuvaukset

Kirjoitamme teknisiä ja markkinointitarkoitukseen soveltuvia tuotekuvauksia verkkokauppoihin ja katalogeihin. Meillä on paljon kokemusta tuotekuvauksista eri kielillä sekä vahva SEO-osaaminen.
Tuotekuvaukset ovat yleensä 50–500 sanaa. Kohteesta riippuen ne voivat olla hyvin teknisiä tai sitten enemmän mielikuvia luovia. Haluamme kirjoittaa tuotekuvauksia, jotka myyvät juuri teidän tuotteitanne.

Contact us now!  Promise # Tekstit tarkistetaan plagiaatti-filtterillä

  Sisällöntuotanto

  Copypanthers tarjoaa erilaisia sisällöntuotannon palveluita Paras hinta -takuulla sekä 100% tyytyväisyystakuulla. Organisaatiomme toimii ripeästi ja ammattimaisesti tuottaen asiakkaan toivomat sisällöt sovitussa aikataulussa. Olemme sisällöntuotannossa erikoistuneet verkkosisältöihin ja SEO-teksteihin. Kun kaipaat kokeneita sisällöntuottajia kirjoittamaan esim. kataloogisi tai verkkokauppasi tuotekuvaukset, ole yhteydessä Copypanthersiin.

  Tuotekuvaus

  Tuotekuvaus vaikuttaa paljon asiakkaan mielikuvaan tuotteesta sekä lopullisen ostopäätöksen tekemiseen. Tuotekuvaukset ovat myös osa yrityksen viestintää ja niiden tulisi kertoa tuotteista kielellä, joka sopii yrityksen imagoon. Ammattimainen tuotekuvaus istuu kontekstiinsa ja välittää lukijalle tietoisesti määritellyn mielikuvan tuotteesta. Kirjoitamme tuotekuvauksia verkkoon ja painettuihin materiaaleihin pitkällä kokemuksella ja voit olla yhteydessä kysyäksesi referenssäjä työstämme. Tuotekuvaus-esimerkkejä löydät myös Asiakkaat-sivulta.

  Copywriter

  Etsitkö copywriteria? Copypanthersin copywriterit ovat ammattimaisia sisällöntuottajia, mutta olemme erikoistuneet verkkosisältöihin, tuotekuvauksiin, haamukirjoitukseen (mm.blogit) ja SEO sisältöihin. Copywriterimme kirjoittavat suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja englanniksi. Tarjoamme myös käännöspalveluja kyseisille kielille. Kaikki käännös- ja copywritingpalvelut tehdään 100% tyytyväisyystakuulla. Anna Copypanthers copywriterin kirjoittaa verkkosivusi valmiiksi, tai anna meidän tehdä sinulle sivut alusta loppuun, sekin onnistuu – meiltä!