Haamukirjoittaja

Kaikki haamukirjoittajamme ovat kokeneita blogien, artikkelien, verkkosisällön ja markkinointimateriaalien tuottajia. Kerro meille, mitä tarvitset ja haamukirjoittajamme kirjoittaa tarvitsemasi tekstin. Älä tuhlaa aikaa blogin päivittämiseen, anna meidän laittaa osaamisemme ja ideamme likoon puolestasi. SEO- ja käännöstoimistona tiedämme, että hakusanat ovat avain menestykseen tämän päivän verkkoympäristössä. Käytämme tätä tietämystä ja osaamista myös haamukirjoituspalveluissamme, joten voit olla varma, että saat ammattimaisesti optimoitua materiaalia.

Contact us now!  Promise # 100% tyytyväisyystakuu

  Haamukirjoittaja

  Haamukirjoittaja on henkilö joka kirjoittaa artikkeleita, raportteja, kirjoja ja muuta sisältöä jonkun toisen puolesta. Haamukirjoittajia käytetään monissa eri töissä ja he ovat usein kielen ammattilaisia, muuttaen tyyliään tilanteen ja työnantajan mukaan. Haamukirjoittaja on saattanut opiskella äidinkieltään, kääntämistä tai esimerkiksi journalismia ja omaa hyvän yleissivistyksen sekä kyvyn löytää tietoa. Politiikot usein käyttävät haamukirjoittajia myös puheiden ja muistelmien tekoon. Muita haamukirjoittajien työllistäjiä ovat esim. muusikot, julkisuuden henkilöt ja yritykset. Jotta haamukirjoittaja saisi ilmaistua sen mitä tilaaja kaipaa, on viestinnän heidän välillään toimittava sulavasti ja luottamuksellisesti.

  Haamukirjoitus

  On tärkeä ymmärtää haamukirjoituksen tausta ymmärtääksen sen mahdollisuudet. Uransa päättänyt julkisuuden henkilö ei usein osaa kirjoittaa kirjaa elämästään, kirjoittaminen ja aiheiden jäsennys kokonaiseksi teokseksi vaatii taitoja joita suurimmalla osalla meistä ei ole. Politiikan henkilöt eivät esimerkiksi vaalien alla ehdi kirjoittamaan kymmentä puhetta päivässä, mutta heillä on luottohenkilö joka tietää tärkeät teemat ja mitä halutaan sanoa. Haamukirjoitus on vanha keksintö ja nyt internetin aikakaudella kasvava ala. Sisältöä tarvitaan yhä enemmän ja yhä useampaan paikkaan. Haamukirjoitus auttaa kiireisiä ja suosittuja henkilöitä kiperissä tilanteissa. Kuten muukin kirjoitus ja sisällöntuotto, haamukirjoitus edellyttää hyvää kirjoittajaa joka ymmärtää täysin mitä työllistäjä tahtoo sanoa ja kenelle. Yrityksemme tarjoaa haamukirjoittajan palveluita, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

  Ghostwriter

  Haamukirjoittajista puhutaan usein Suomessakin englanninkielisellä termillä “ghostwriter”. Jos kuitenkin haluaa kirjoittaa hyvää suomea, tulisi välttää ns. anglismeja tai suoria lainasanoja, jos suomenkielinen vastine on olemassa. Internetin ja globalisaation myötä monet englanninkieliset sanat ovat hyvin käytettyjä suomessa, ja toki lähes kuka tahansa ymmärtää mistä puhutaan jos sanotaan “ghostwriter”. Me Copypanthersillä tarjoamme sinulle sisällöntuotantoa, halusitpa sitten ghostwriterin tai haamukirjoittajan. Ja lähes millä kielellä tahansa. Ghostwriter voi kirjoittaa sinulle muutaman blogin kuukaudessa, artikkeleita eri aiheista tai esimerkiksi lyhennelmän tutkielmastasi. Luota vaativat kirjoitustehtävät ammattilaiselle, silloin kun sinulla on muuta tekemistä.