On olemassa paljon ilmaisia verkko-ohjelmia ja palvelimia, joiden avulla saat muunnettua PDF-tiedoston Word-tiedostoksi. Mutta ovatko nämä hyviä? Suurimmasta osasta näistä ei ole paljonkaan hyötyä, ja monesti lopputulos on sekava. Testasimme lukuisia PDF Wordiksi  -ohjelmia monenlaisilla PDF-tiedostoilla ja tässä on lista parhaista PDF Wordiksi -muuntajista. Näiden avulla voit muntaa PDF-tiedostosi wordiksi ilmaiseksi ja nopeasti. Toivottavasti näistä työkaluista on apua sinulle!
1

Convert PDF to Word

Link : Convert PDF to Word

Helppo ja ilmainen verkkopalvelu, jonka avulla saat muunnettua PDF-tiedostosi Word-tiedostoksi. Palvelu tarjoaa myös koneelle ladattavan sovelluksen, mutta voit muuntaa vain kaksi sivua ilmaisella kokeiluversiolla.  Verkkopalvelin on meidän mielestämme luotettavin ja helpoin tapa käyttää tätä palvelua.

2

Nitro PDF Pro

Link: Nitro PDF Pro

Nitro PDF pro tarjoaa palvelun ilmaisella koeajalla. Käyttöohjeet: Lataat tiedoston palvelimelle ja Word-tiedosto lähetetään sinulle s-postitse. Tämä verkkomuuntaja kääntää PDF-tiedostosi myös Excell-muotoon. Käyttö on hieman monimutkaisempaa koneellesi ladattavassa versiossa. Plussana käytettävyys.

3

PDF to Word Converter

Link: PDF to Word Converter

PDF to Word converter on ilmainen verkkopalvelu, joka muuntaa PDF-tiedoston Wordiksi. Lataat vain sivulle PDF-tiedoston ja saat ladattua hetken kuluttua muunnetun Word-tiedoston koneellesi palvelimelta.  Kuten monet muutkin PDF-muuntajat, sinun tulee antaa s-postiosoitteesi palvelimelle käyttääksesi palvelua.

4

BCL Easy Converter

Link: BCL Easy Converter

Tämä sivusto tarjoaa hienon lopputuloksen muunnetulle tiedostolle, vaikka PDF sisältäisi taulukoita tai lomakkeita. Voit muuntaa vain kolme sivua ilmaisen kokeiluversion avulla. Tämän jälkeen ohjelmiston käyttäminen on maksullista. Plussana myös helppokäyttöisyys.

5

PDF to Word

Link: PDF to Word

Ilmainen netissä toimiva PDF to Word -muuntaja. Lataa muunnettava tiedosto palvelimelle, ja saat pian ladattua valmiin Word-tiedoston palvelimelta koneellesi. Koneelle ladattavasta versiosta on saatavilla ilmainen kokeiluversio, joka tarjoaa myös PDF Exceliksi -toiminnon.

Reviews from Crowdpanthers

News Feed

Hei 2014 vuosi!
Hei 2014 vuosi!

Copypanthersin uusivuosi Me Copypantersilla otamme uudenvuoden avosylin ja avoimin mielin