Wednesday, April 4th, 2012 In Copypantherin elämä, Käännöstyöt, SEO & linkit By Cem A. Arel
Rekrysimme juuri yhden ahkeran pantterin lisää. Hän ei ole mikä tahansa Japanin kääntäjä, japaninkielen käännöksille on hyvin vahva kysyntä Googlen hakujen mukaan (termiä “japanese translator” haetaan 135.000 kertaa kuukaudessa), joten blogipostauksen optimointi tuntui ihan välttämättömältä.

Karl – japaninkielen kääntäjämme

Karl on työlleen omistautunut japanilais-amerikkalainen joka tuo lisää osaamista ja väriä Istanbulin toimistoomme. Hän on opiskellut klassista säveltämistä ja valmistunut kauppatieteiden kanditaatiksi. Karl on kasvanut Yhdysvalloissa, Japanissa ja Norjassa, opiskellut Puolassa ja Yhdysvalloissa, ja ollut työelämässä Yhdysvalloissa sekä nyt Istanbulissa jo hetken aikaa. Eli hyvin mielenkiintoinen tausta kaikenkaikkiaan. Panthers-tiimimme toivottaa hänet tervetulleeksi joukkoonsa!

Japanese translator needs a flag

Etsimme lisää “panttereita”

Tällä hetkellä pyrimme täyttämään 5 avointa projektipäällikön tehtävää Istanbulin toimistossamme, joten jos tunne ketään mahdollisesti kaksikielistä norjalaista, tanskalaista, saksalaista, ranskalaista tai venäläistä joilla on positiivista energiaa niin kerro heille meistä! Hyvää pääsiäistä kaikille!  Cem

Reviews from Crowdpanthers

News Feed

Hei 2014 vuosi!
Hei 2014 vuosi!

Copypanthersin uusivuosi Me Copypantersilla otamme uudenvuoden avosylin ja avoimin mielin