Hei uusi tulokas!

Olet rekisteröitynyt Copypanthersin verkkosivuilla ja nyt varmasti haluat tietää, “Kuinka voisin hyödyntää kielitaitoani elannon saamiseksi?” Tämän tekeminen Crowdpanthersin kanssa on dynaamista ja hauskaa sekä edellyttää vain kaksi taitoa: 1) hyvän äidinkielen tietämyksen ja 2) tarkan ohjeiden noudattamisen. Tarpeen tullen neuvomme sinua kädestä pitäen. Nyt kun olet reksiteröitynyt, tulet saamaan perehdytystä SEO-tekstien kirjoittamisen ja käännösten suhteen.

Copypantersin hakuprosessi

Oppitunti 1 – Perustaso SEO-tekstin kirjoittaminen

Tämä oppitunti on valitettavasti palkaton, koska sen avulla testaamme kielitaitosi.

Oppitunti 2 (palkallinen) – Keskitason, edistyneentason sekä korkeantason SEO-tekstin tekstinsuunnittelu

Tämän oppitunnin jälkeen maksamme sinulle 30 TL (jos annat luvan käyttää tekstejäsi verkkosivuillamme) ja tämän jälkeen olet valmis vastaanottamaan ensimmäisen sisällöntoon liittyvän kirjoitustyön.

Oppitunti 3 – WordPress

Tässä oppitunnissa opit käyttämään WordPressiä ja sen jälkeen voit tehdä kirjoitustöitä, joissa vaaditaan WordPressin käyttöä.

Oppitunti 4 – Kääntäminen

Tässä oppitunnissa opit periaatteet kuinka tulla hyväksi kääntäjäksi ja kuinka välttää pahimmat sudenkuopat.

Valmis!

Sinut tullaan lisäämään Crowpanter-palveluumme, oppituntien mukaisten suorituksiesi perusteella. Älä huoli, me neuvomme ja autamme sinua mielellämme! Älä siis epäröi vaan ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kysy neuvoa. Oppituntiemme tarkoitus ei ole vain mitata kielitaitosi tasoa vaan tutustuttaa sinut myös Copypantersin töiden sisältöön. Jos sinulla on jo nyt kysymyksiä, ole hyvä ja käy sivullamme FAQs for Training Lessons etsimässä vastauksia. Mikäli haluat ottaa varaslähdön kilpailuun, ole hyvä ja kurkkaa Resources sivu!

Täytä Työnhakulomake freelanceriksi.

Onnea matkaan!

Reviews from Crowdpanthers

News Feed

Hei 2014 vuosi!
Hei 2014 vuosi!

Copypanthersin uusivuosi Me Copypantersilla otamme uudenvuoden avosylin ja avoimin mielin